Verslagen jeugd

Het Zetje van 12 oktober

"Het Zetje" is Piets wekelijkse verslag van de jeugdafdeling van de schaakvereniging. Dit is de editie van 12 oktober. Geen uitslagen, standen en teksten van de vorige clubavond omdat dit een speciale jubileumavond was.

Het Zetje van 5 oktober

"Het Zetje" is Piets wekelijkse verslag van de jeugdafdeling van de schaakvereniging. Dit is de editie van 5 oktober. Uitslagen, standen en teksten verwijzen naar de clubavond van 28 september.

Het Zetje van 4 mei

"Het Zetje" is Piets wekelijkse verslag van de jeugdafdeling van de schaakvereniging. Dit is de editie van 4 mei, de allerlaatste van het seizoen. Uitslagen, standen en teksten verwijzen naar de clubavond van 20 april.

Het Zetje van 20 april

"Het Zetje" is Piets wekelijkse verslag van de jeugdafdeling van de schaakvereniging. Dit is de editie van 20 april. Uitslagen, standen en teksten verwijzen naar de clubavond van 13 april.

Het Zetje van 13 april

"Het Zetje" is Piets wekelijkse verslag van de jeugdafdeling van de schaakvereniging. Dit is de editie van 13 april. Uitslagen, standen en teksten verwijzen naar de clubavond van 6 april.

Het Zetje van 6 april

"Het Zetje" is Piets wekelijkse verslag van de jeugdafdeling van de schaakvereniging. Dit is de editie van 6 april. Uitslagen, standen en teksten verwijzen naar de clubavond van 30 maart.

Het Zetje van 30 maart

"Het Zetje" is Piets wekelijkse verslag van de jeugdafdeling van de schaakvereniging. Dit is de editie van 30 maart. Uitslagen, standen en teksten verwijzen naar de clubavond van 23 maart.