Uitslagen en eindstand Jubileumavond 12 oktober

De jubileumcommissie heeft ons getrakteerd op een supergezellige donderdagavond met een competitie-element erin. De uitslagen van deze succesvolle avond staan hier gepresenteerd. Het is ook mogelijk om de quiz te herbeleven. Daarnaast is het krantenartikel van Warner de Weerd aan dit artikel toegevoegd, uiteraard zijn wij hem erg dankbaar voor het leuke stukje.

๐Ÿ”— Het krantenartikel voorafgaand aan de Jubileumavond
๐Ÿ”— De uitslagen en eindstand
๐Ÿ”— De quiz met vragen en antwoorden

Alphen aan de Rijn

Met een welgemeend 'Toppers ik heb ons op voorsprong gezet' opende de meel van Oscar van Ewijk. We spreken over onze 1e wedstrijd in 1B tegen Kijk Uit (uit) Hij had op bord 1, Dick Wijcker verslagen en volgens Oscar ging dat niet al te moeilijk.

Roeland Pruijssers en Ilja Schneider winnen 39e Nico Dekker Chrysantentoernooi

Zaterdag 23 september is alweer het 39e Nico Dekker Chrysantentoernooi gespeeld.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, waarna Roeland Pruijssers en Ilja Schneider zich gedeeld toernooiwinnaar mogen noemen! Alle uitslagen staan inmiddels online, foto's en verslagen druppelen inmiddels ook binnen. Alle deelnemers, bezoekers en betrokkenen bedankt voor een onvergetelijke dag!

๐Ÿ”— Eindstanden
๐Ÿ”— Eregallerij
๐Ÿ”— Foto's van Piet M. Konijn
๐Ÿ”— Verslag Co Buysman (Caรฏssa-Eenhoorn)
๐Ÿ”— Verslag Frank Reurs (Purmerend)
๐Ÿ”— Verslag Thomas Richter (En Passant Texel)
๐Ÿ”— Duitstalig verslag van Thomas Richter
๐Ÿ”— Verslag Warner de Weerd (NHD, 25 september)
๐Ÿ”— Stukje van Piet met twee NDCT39-partijfragmenten

Kledingsvoorschriften

Stel, het gebeurt niet hoor, maar stel Ilse Brans komt op de speelavond binnen met een mini rokkie aan. En het is echt een mini mini. Alle ogen trekken haar kant op. Zou wedstrijdleider Kasper v.d. Meulen in moeten grijpen ?

Tan er wat van

3 jaar geleden, Oโ€™64 vierde toen zijn 50 jarig bestaan, kwam het bestuur op het ludieke idee in een toernooi met, laten we zeggen, een groot formaat stukken. En een klok erbij. Dat bleek een succes en nu 3 jaar later werd dit evenement herhaald. Veel werk dus voor Sjaak Schut, die de gipsen stukken in topvorm op de velden wist te krijgen en bovendien voor reserve stukken had gezorgd. En dat was nodig ook !!
Als dan ook nog eens het weer mee werkt en je kan gezellig buiten de Geist, met een biertje in je hand naar het bord turen, dan is het leven toch prachtig !!

Statuten

Tring....... de telefoon gaat. Mijn telefoon doet helemaal geen tring. Doet me denken aan die jonge collega die ik had, die zei altijd; Die meisje zoekt de pindakaas. Oh, zei ik dan, dat meisje zoekt die pindakaas. (De jongeman had een Engelse vader en een Franse moeder of vice versa.